Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6520
| Titolo: | Гармонизация отечественных максимально допустимых уровней содержания микотоксинов в пищевых продуктах с регламентами ЕС |
| Titoli alternativi: | Harmonization of domestic maximum permitted levels of mycotoxinsin food with EU regulations |
| Autori: | Podrushnyak, Anatoly Golinko, Olga Stroi, Anatoly Stadnichuk, Natalie Подрушняк, Анатолий Голинько, Ольга Строй, Анатолий Стадничук, Наталия |
| Affiliation: | ГП «Научный центр превентивной токсикологии, пищевой и химической безопасности имени академика Л. И. Медведя Министерства здравоохранения Украины», Украина |
| Bibliographic description (Ukraine): | Гармонизация отечественных максимально допустимых уровней содержания микотоксинов в пищевых продуктах с регламентами ЕС / Анатолий Подрушняк, Ольга Голинько, Анатолий Строй, Наталия Стадничук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 187. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Podrushnyak A., Golinko O., Stroi A., Stadnichuk N. (2015) Harmonizatsiia otechestvennykh maksimalno dopustimykh urovnei soderzhaniia mikotoksinov v pishchevykh produktakh s rehlamentami ES [Harmonization of domestic maximum permitted levels of mycotoxinsin food with EU regulations]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 187 [in Russian]. |
| Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
| Data: | 8-ott-2015 |
| Date of entry: | 21-dic-2015 |
| Editore: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
| UDC: | 582.288-11 577.18 |
| Page range: | 187 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6520 |
| Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
| Content type: | Article |
| È visualizzato nelle collezioni: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
File in questo documento:
| File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| FSI_2015_Podrushnyak_A-Harmonization_of_domestic_187.pdf | 148,25 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
| FSI_2015_Podrushnyak_A-Harmonization_of_domestic_187.djvu | 14,7 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
| FSI_2015_Podrushnyak_A-Harmonization_of_domestic_187__COVER.png | 490,8 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.