Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6520
Назва: | Гармонизация отечественных максимально допустимых уровней содержания микотоксинов в пищевых продуктах с регламентами ЕС |
Інші назви: | Harmonization of domestic maximum permitted levels of mycotoxinsin food with EU regulations |
Автори: | Podrushnyak, Anatoly Golinko, Olga Stroi, Anatoly Stadnichuk, Natalie Подрушняк, Анатолий Голинько, Ольга Строй, Анатолий Стадничук, Наталия |
Приналежність: | ГП «Научный центр превентивной токсикологии, пищевой и химической безопасности имени академика Л. И. Медведя Министерства здравоохранения Украины», Украина |
Бібліографічний опис: | Гармонизация отечественных максимально допустимых уровней содержания микотоксинов в пищевых продуктах с регламентами ЕС / Анатолий Подрушняк, Ольга Голинько, Анатолий Строй, Наталия Стадничук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 187. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Podrushnyak A., Golinko O., Stroi A., Stadnichuk N. (2015) Harmonizatsiia otechestvennykh maksimalno dopustimykh urovnei soderzhaniia mikotoksinov v pishchevykh produktakh s rehlamentami ES [Harmonization of domestic maximum permitted levels of mycotoxinsin food with EU regulations]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 187 [in Russian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 582.288-11 577.18 |
Діапазон сторінок: | 187 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6520 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Podrushnyak_A-Harmonization_of_domestic_187.pdf | 148,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Podrushnyak_A-Harmonization_of_domestic_187.djvu | 14,7 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Podrushnyak_A-Harmonization_of_domestic_187__COVER.png | 490,8 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.