Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6520
Titre: | Гармонизация отечественных максимально допустимых уровней содержания микотоксинов в пищевых продуктах с регламентами ЕС |
Autre(s) titre(s): | Harmonization of domestic maximum permitted levels of mycotoxinsin food with EU regulations |
Auteur(s): | Podrushnyak, Anatoly Golinko, Olga Stroi, Anatoly Stadnichuk, Natalie Подрушняк, Анатолий Голинько, Ольга Строй, Анатолий Стадничук, Наталия |
Affiliation: | ГП «Научный центр превентивной токсикологии, пищевой и химической безопасности имени академика Л. И. Медведя Министерства здравоохранения Украины», Украина |
Bibliographic description (Ukraine): | Гармонизация отечественных максимально допустимых уровней содержания микотоксинов в пищевых продуктах с регламентами ЕС / Анатолий Подрушняк, Ольга Голинько, Анатолий Строй, Наталия Стадничук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 187. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Podrushnyak A., Golinko O., Stroi A., Stadnichuk N. (2015) Harmonizatsiia otechestvennykh maksimalno dopustimykh urovnei soderzhaniia mikotoksinov v pishchevykh produktakh s rehlamentami ES [Harmonization of domestic maximum permitted levels of mycotoxinsin food with EU regulations]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 187 [in Russian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Date de publication: | 8-oct-2015 |
Date of entry: | 21-déc-2015 |
Editeur: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 582.288-11 577.18 |
Page range: | 187 |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6520 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
Collection(s) : | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Podrushnyak_A-Harmonization_of_domestic_187.pdf | 148,25 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
FSI_2015_Podrushnyak_A-Harmonization_of_domestic_187.djvu | 14,7 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
FSI_2015_Podrushnyak_A-Harmonization_of_domestic_187__COVER.png | 490,8 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.