Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6540

Назва: Актуальні тенденції вітчизняної мʼясопереробної промисловості
Інші назви: Actual trends of natiоnal meat processing industry
Автори: Баль-Прилипко, Л.
Леонова, Б.
Сокирко, О.
Bal-Prylypko, L.
Leonova, B.
Sokirko, A.
Приналежність: Національний університет біоресурсів і природокористування України, Україна
Бібліографічний опис: Баль-Прилипко Л. Актуальні тенденції вітчизняної мʼясопереробної промисловості / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова, О. Сокирко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 221-222. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description: Bal-Prylypko L., Leonova B., Sokirko A. (2015) Aktualni tendentsii vitchyznianoi mʼiasopererobnoi promyslovosti [Actual trends of natiоnal meat processing industry]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 221-222 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 338.43.01
Діапазон сторінок: 221-222
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6540
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.