Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6490

Назва: Кальцій гідроксилапатит як бактерицидний наповнювач композиційних матеріалів
Інші назви: Calcium hydroxylapatite as bactericide fillers for some composite materials
Автори: Кобаса, Ігор
Арсеньєва, Лариса
Воробець, Марія
Чебан, Лариса
Стецюк, Ганна
Kobasa, Ihor
Arsenieva, Larysa
MariyaVorobets
Cheban, Larysa
Stecyuk, Anna
Приналежність: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна
Бібліографічний опис: Кальцій гідроксилапатит як бактерицидний наповнювач композиційних матеріалів / Ігор Кобаса, Лариса Арсеньєва, Марія Воробець, Лариса Чебан, Ганна Стецюк // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 139-140. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description: Kobasa I., Arsenieva L., MariyaVorobets , Cheban L., Stecyuk A. (2015) Kaltsii hidroksylapatyt yak bakterytsydnyi napovniuvach kompozytsiinykh materialiv [Calcium hydroxylapatite as bactericide fillers for some composite materials]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 139-140 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 666.213
Діапазон сторінок: 139-140
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6490
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.