Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6539
| Назва: | Зшиті гідрогелі на основі кополімерів акриламіду |
| Інші назви: | Cross-linked hydrogels based on acrylamide copolymers |
| Автори: | Волошин, Руслана Букартик, Наталя Шевчук, Олег Токарев, Віктор Voloshyn, Ruslana Bukartyk, Natalia Shevchuk, Oleh Tokarev, Viktor |
| Приналежність: | Національний університет "Львівська політехніка" |
| Бібліографічний опис: | Зшиті гідрогелі на основі кополімерів акриламіду / Руслана Волошин, Наталя Букартик, Олег Шевчук, Віктор Токарев // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 219-220. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). |
| Bibliographic description: | Voloshyn R., Bukartyk N., Shevchuk O., Tokarev V. (2015) Zshyti hidroheli na osnovi kopolimeriv akrylamidu [Cross-linked hydrogels based on acrylamide copolymers]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 219-220 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
| Дата публікації: | 8-жов-2015 |
| Дата внесення: | 21-гру-2015 |
| Видавництво: | ТНТУ TNTU |
| Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
| УДК: | 541.64 614.31 |
| Діапазон сторінок: | 219-220 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6539 |
| Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
| Тип вмісту: | Article |
| Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| FSI_2015_Voloshyn_R-Cross_linked_hydrogels_219-220.pdf | 296,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| FSI_2015_Voloshyn_R-Cross_linked_hydrogels_219-220.djvu | 27,07 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| FSI_2015_Voloshyn_R-Cross_linked_hydrogels_219-220__COVER.png | 564,96 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.