Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6446
Назва: | Использование побочных продуктов крупяного производства в рецептуре мучных кондитерских изделиях |
Інші назви: | The use of groats by-products in the recipe of confectionary goods |
Автори: | Shklyanka, Nicholas Shepko, Natalya Шклянка, Николай Шепко, Наталья |
Приналежність: | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь |
Бібліографічний опис: | Шклянка Н. Использование побочных продуктов крупяного производства в рецептуре мучных кондитерских изделиях / Николай Шклянка, Наталья Шепко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 60. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description: | Shklyanka N., Shepko N. (2015) Ispolzovanie pobochnykh produktov krupianoho proizvodstva v retsepture muchnykh konditerskikh izdeliiakh [The use of groats by-products in the recipe of confectionary goods]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 60 [in Russian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 664.68 664.7 |
Діапазон сторінок: | 60 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6446 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Shklyanka_N-The_use_of_groats_by_products_60.pdf | 148,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Shklyanka_N-The_use_of_groats_by_products_60.djvu | 14,05 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Shklyanka_N-The_use_of_groats_by_products_60__COVER.png | 520,66 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.