Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6446

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorShklyanka, Nicholasuk
dc.contributor.authorShepko, Natalyauk
dc.contributor.authorШклянка, Николайuk
dc.contributor.authorШепко, Натальяuk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:33:34Z-
dc.date.available2015-12-21T14:33:34Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationШклянка Н. Использование побочных продуктов крупяного производства в рецептуре мучных кондитерских изделиях / Николай Шклянка, Наталья Шепко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 60. — (Секція харчові технології).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6446-
dc.format.extent60uk
dc.language.isoruuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleИспользование побочных продуктов крупяного производства в рецептуре мучных кондитерских изделияхuk
dc.title.alternativeThe use of groats by-products in the recipe of confectionary goodsuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc664.68uk
dc.subject.udc664.7uk
dc.identifier.citationenShklyanka N., Shepko N. (2015) Ispolzovanie pobochnykh produktov krupianoho proizvodstva v retsepture muchnykh konditerskikh izdeliiakh [The use of groats by-products in the recipe of confectionary goods]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 60 [in Russian].uk
dc.contributor.affiliationУчреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусьuk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.