Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6446

Pealkiri: Использование побочных продуктов крупяного производства в рецептуре мучных кондитерских изделиях
Teised pealkirjad: The use of groats by-products in the recipe of confectionary goods
Autor: Shklyanka, Nicholas
Shepko, Natalya
Шклянка, Николай
Шепко, Наталья
Affiliation: Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Шклянка Н. Использование побочных продуктов крупяного производства в рецептуре мучных кондитерских изделиях / Николай Шклянка, Наталья Шепко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 60. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Shklyanka N., Shepko N. (2015) Ispolzovanie pobochnykh produktov krupianoho proizvodstva v retsepture muchnykh konditerskikh izdeliiakh [The use of groats by-products in the recipe of confectionary goods]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 60 [in Russian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Ilmumisaasta: 8-okt-2015
Date of entry: 21-det-2015
Kirjastaja: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 664.68
664.7
Page range: 60
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6446
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Asub kollektsiooni(de)s:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.