Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6438

Назва: Дослідження впливу високоенергетичної дискретної обробки на фізико-хімічні властивості вовняного жиру
Інші назви: Research of influence of high-energy discrete treatment on physical and chemical properties of wool fat
Автори: Сарібєкова, Ю. Г.
Куник, О. М.
Семешко, О. Я.
Saribyekova, Yu.
Kunik, A.
Semeshko, O.
Приналежність: Херсонський національний технічний університет, Україна
Бібліографічний опис: Сарібєкова Ю. Г. Дослідження впливу високоенергетичної дискретної обробки на фізико-хімічні властивості вовняного жиру / Ю. Г. Сарібєкова, О. М. Куник, О. Я. Семешко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 46. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description: Saribyekova Yu., Kunik A., Semeshko O. (2015) Doslidzhennia vplyvu vysokoenerhetychnoi dyskretnoi obrobky na fizyko-khimichni vlastyvosti vovnianoho zhyru [Research of influence of high-energy discrete treatment on physical and chemical properties of wool fat]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 46 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Дата внесення: 21-гру-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 665.238
Діапазон сторінок: 46
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6438
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.