Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6438
Назва: | Дослідження впливу високоенергетичної дискретної обробки на фізико-хімічні властивості вовняного жиру |
Інші назви: | Research of influence of high-energy discrete treatment on physical and chemical properties of wool fat |
Автори: | Сарібєкова, Ю. Г. Куник, О. М. Семешко, О. Я. Saribyekova, Yu. Kunik, A. Semeshko, O. |
Приналежність: | Херсонський національний технічний університет, Україна |
Бібліографічний опис: | Сарібєкова Ю. Г. Дослідження впливу високоенергетичної дискретної обробки на фізико-хімічні властивості вовняного жиру / Ю. Г. Сарібєкова, О. М. Куник, О. Я. Семешко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 46. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description: | Saribyekova Yu., Kunik A., Semeshko O. (2015) Doslidzhennia vplyvu vysokoenerhetychnoi dyskretnoi obrobky na fizyko-khimichni vlastyvosti vovnianoho zhyru [Research of influence of high-energy discrete treatment on physical and chemical properties of wool fat]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 46 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 665.238 |
Діапазон сторінок: | 46 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6438 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Saribyekova_Yu-Research_of_influence_of_46.pdf | 149,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Saribyekova_Yu-Research_of_influence_of_46.djvu | 15,84 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Saribyekova_Yu-Research_of_influence_of_46__COVER.png | 521,17 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.