Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6513

Назва: Алгоритм впливу води поверхневих водойм як фактора ризику для здоров'я населення
Інші назви: Algorithm of influence of surface water sources as a risk factor for the health of the population
Автори: Ковальчук, Л. Й.
Kovalchuk, L. I.
Приналежність: Одеський національний медичний університет, Україна
Бібліографічний опис: Ковальчук Л. Й. Алгоритм впливу води поверхневих водойм як фактора ризику для здоров'я населення / Л. Й. Ковальчук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 174-175. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description: Kovalchuk L. I. (2015) Alhoritm vplivu vodi poverkhnevikh vodoim iak faktora riziku dlia zdorov'ia naselennia [Algorithm of influence of surface water sources as a risk factor for the health of the population]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 174-175 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 612.014.461
612.084
Діапазон сторінок: 174-175
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6513
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.