Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6525

Назва: Контроль показників якості сиркової маси та твердого сичугового сиру «Чеддер» відповідно до вимог системи НАССР
Інші назви: Quality control parameters of weight and solid cheese rennetcheese "Cheddar" according to the requirements of HACCP
Автори: Приліпко, Т. М.
Данчук, В. В.
Супрович, Т. М.
Prilipko, T. M.
Danchuk, V. V.
Suprovich, T. M.
Приналежність: Подільський державний аграрно-технічний університет
Бібліографічний опис: Приліпко Т. М. Контроль показників якості сиркової маси та твердого сичугового сиру «Чеддер» відповідно до вимог системи НАССР / Т. М. Приліпко, В. В. Данчук, Т. М. Супрович // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 194-195. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description: Prilipko T. M., Danchuk V. V., Suprovich T. M. (2015) Kontrol pokaznykiv yakosti syrkovoi masy ta tverdoho sychuhovoho syru "Chedder" vidpovidno do vymoh systemy NASSR [Quality control parameters of weight and solid cheese rennetcheese "Cheddar" according to the requirements of HACCP]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 194-195 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 619
614.31
637.12.04/.07
Діапазон сторінок: 194-195
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6525
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.