このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6525

タイトル: Контроль показників якості сиркової маси та твердого сичугового сиру «Чеддер» відповідно до вимог системи НАССР
その他のタイトル: Quality control parameters of weight and solid cheese rennetcheese "Cheddar" according to the requirements of HACCP
著者: Приліпко, Т. М.
Данчук, В. В.
Супрович, Т. М.
Prilipko, T. M.
Danchuk, V. V.
Suprovich, T. M.
Affiliation: Подільський державний аграрно-технічний університет
Bibliographic description (Ukraine): Приліпко Т. М. Контроль показників якості сиркової маси та твердого сичугового сиру «Чеддер» відповідно до вимог системи НАССР / Т. М. Приліпко, В. В. Данчук, Т. М. Супрович // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 194-195. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Prilipko T. M., Danchuk V. V., Suprovich T. M. (2015) Kontrol pokaznykiv yakosti syrkovoi masy ta tverdoho sychuhovoho syru "Chedder" vidpovidno do vymoh systemy NASSR [Quality control parameters of weight and solid cheese rennetcheese "Cheddar" according to the requirements of HACCP]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 194-195 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
発行日: 8-10月-2015
Date of entry: 21-12月-2015
出版者: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 619
614.31
637.12.04/.07
Page range: 194-195
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6525
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
出現コレクション:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。