Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6525
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Приліпко, Т. М. | uk |
dc.contributor.author | Данчук, В. В. | uk |
dc.contributor.author | Супрович, Т. М. | uk |
dc.contributor.author | Prilipko, T. M. | uk |
dc.contributor.author | Danchuk, V. V. | uk |
dc.contributor.author | Suprovich, T. M. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:43:07Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:43:07Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Приліпко Т. М. Контроль показників якості сиркової маси та твердого сичугового сиру «Чеддер» відповідно до вимог системи НАССР / Т. М. Приліпко, В. В. Данчук, Т. М. Супрович // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 194-195. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6525 | - |
dc.format.extent | 194-195 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Контроль показників якості сиркової маси та твердого сичугового сиру «Чеддер» відповідно до вимог системи НАССР | uk |
dc.title.alternative | Quality control parameters of weight and solid cheese rennetcheese "Cheddar" according to the requirements of HACCP | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 619 | uk |
dc.subject.udc | 614.31 | uk |
dc.subject.udc | 637.12.04/.07 | uk |
dc.identifier.citationen | Prilipko T. M., Danchuk V. V., Suprovich T. M. (2015) Kontrol pokaznykiv yakosti syrkovoi masy ta tverdoho sychuhovoho syru "Chedder" vidpovidno do vymoh systemy NASSR [Quality control parameters of weight and solid cheese rennetcheese "Cheddar" according to the requirements of HACCP]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 194-195 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Подільський державний аграрно-технічний університет | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Prilipko_T_M-Quality_control_parameters_194-195.pdf | 461,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Prilipko_T_M-Quality_control_parameters_194-195.djvu | 26,05 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Prilipko_T_M-Quality_control_parameters_194-195__COVER.png | 521,49 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.