Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6525
Title: | Контроль показників якості сиркової маси та твердого сичугового сиру «Чеддер» відповідно до вимог системи НАССР |
Other Titles: | Quality control parameters of weight and solid cheese rennetcheese "Cheddar" according to the requirements of HACCP |
Authors: | Приліпко, Т. М. Данчук, В. В. Супрович, Т. М. Prilipko, T. M. Danchuk, V. V. Suprovich, T. M. |
Affiliation: | Подільський державний аграрно-технічний університет |
Bibliographic description (Ukraine): | Приліпко Т. М. Контроль показників якості сиркової маси та твердого сичугового сиру «Чеддер» відповідно до вимог системи НАССР / Т. М. Приліпко, В. В. Данчук, Т. М. Супрович // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 194-195. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Prilipko T. M., Danchuk V. V., Suprovich T. M. (2015) Kontrol pokaznykiv yakosti syrkovoi masy ta tverdoho sychuhovoho syru "Chedder" vidpovidno do vymoh systemy NASSR [Quality control parameters of weight and solid cheese rennetcheese "Cheddar" according to the requirements of HACCP]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 194-195 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Issue Date: | 8-Okt-2015 |
Date of entry: | 21-Des-2015 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 619 614.31 637.12.04/.07 |
Page range: | 194-195 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6525 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
Appears in Collections: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Prilipko_T_M-Quality_control_parameters_194-195.pdf | 461,96 kB | Adobe PDF | View/Open | |
FSI_2015_Prilipko_T_M-Quality_control_parameters_194-195.djvu | 26,05 kB | DjVu | View/Open | |
FSI_2015_Prilipko_T_M-Quality_control_parameters_194-195__COVER.png | 521,49 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.