Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6426
Назва: | Вплив температури на в’язкість плавленої чеддеризованої маси |
Інші назви: | Effect of temperature on the viscosity of the molten mass of cheddar |
Автори: | Радіо, Лариса Шинкарик, Марія Кравець, Олег Орлюк, Юрій Radio, Larissa Shynkaryk, Maria Kravets, Oleg Orlyuk, Yuri |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Інститут продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України |
Бібліографічний опис: | Вплив температури на в’язкість плавленої чеддеризованої маси / Лариса Радіо, Марія Шинкарик, Олег Кравець, Юрій Орлюк // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 26. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description: | Radio L., Shynkaryk M., Kravets O., Orlyuk Y. (2015) Vplyv temperatury na viazkist plavlenoi chedderyzovanoi masy [Effect of temperature on the viscosity of the molten mass of cheddar]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 26 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 637.3 |
Діапазон сторінок: | 26 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6426 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Radio_L-Effect_of_temperature_on_the_viscosity_26.pdf | 200,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Radio_L-Effect_of_temperature_on_the_viscosity_26.djvu | 15,97 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Radio_L-Effect_of_temperature_on_the_viscosity_26__COVER.png | 419,36 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.