Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6426

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРадіо, Ларисаuk
dc.contributor.authorШинкарик, Маріяuk
dc.contributor.authorКравець, Олегuk
dc.contributor.authorОрлюк, Юрійuk
dc.contributor.authorRadio, Larissauk
dc.contributor.authorShynkaryk, Mariauk
dc.contributor.authorKravets, Oleguk
dc.contributor.authorOrlyuk, Yuriuk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:31:08Z-
dc.date.available2015-12-21T14:31:08Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationВплив температури на в’язкість плавленої чеддеризованої маси / Лариса Радіо, Марія Шинкарик, Олег Кравець, Юрій Орлюк // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 26. — (Секція харчові технології).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6426-
dc.format.extent26uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleВплив температури на в’язкість плавленої чеддеризованої масиuk
dc.title.alternativeEffect of temperature on the viscosity of the molten mass of cheddaruk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc637.3uk
dc.identifier.citationenRadio L., Shynkaryk M., Kravets O., Orlyuk Y. (2015) Vplyv temperatury na viazkist plavlenoi chedderyzovanoi masy [Effect of temperature on the viscosity of the molten mass of cheddar]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 26 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.contributor.affiliationІнститут продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук Україниuk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.