Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6426
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Радіо, Лариса | uk |
dc.contributor.author | Шинкарик, Марія | uk |
dc.contributor.author | Кравець, Олег | uk |
dc.contributor.author | Орлюк, Юрій | uk |
dc.contributor.author | Radio, Larissa | uk |
dc.contributor.author | Shynkaryk, Maria | uk |
dc.contributor.author | Kravets, Oleg | uk |
dc.contributor.author | Orlyuk, Yuri | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:31:08Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:31:08Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Вплив температури на в’язкість плавленої чеддеризованої маси / Лариса Радіо, Марія Шинкарик, Олег Кравець, Юрій Орлюк // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 26. — (Секція харчові технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6426 | - |
dc.format.extent | 26 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Вплив температури на в’язкість плавленої чеддеризованої маси | uk |
dc.title.alternative | Effect of temperature on the viscosity of the molten mass of cheddar | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 637.3 | uk |
dc.identifier.citationen | Radio L., Shynkaryk M., Kravets O., Orlyuk Y. (2015) Vplyv temperatury na viazkist plavlenoi chedderyzovanoi masy [Effect of temperature on the viscosity of the molten mass of cheddar]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 26 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.contributor.affiliation | Інститут продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Radio_L-Effect_of_temperature_on_the_viscosity_26.pdf | 200,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Radio_L-Effect_of_temperature_on_the_viscosity_26.djvu | 15,97 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Radio_L-Effect_of_temperature_on_the_viscosity_26__COVER.png | 419,36 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.