Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6472

Назва: Додаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використання
Інші назви: Additional functions of milk proteins and tham usage ways
Автори: Юкало, В.
Юкало, А.
Рибак, О.
Сторож, Л.
Дацишин, Катерина Євгенівна
Yukalo, A.
Yukalo, V.
Rybak, O.
Storozh, L.
Datsyshyn, K.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Додаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використання / В. Юкало, А. Юкало, О. Рибак, Л. Сторож, К. Дацишин // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 107-108. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description: Yukalo A., Yukalo V., Rybak O., Storozh L., Datsyshyn K. (2015) Dodatkovi funktsii proteiniv moloka i shliakhy yikh vykorystannia [Additional functions of milk proteins and tham usage ways]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 107-108 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 557.112.083
Діапазон сторінок: 107-108
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6472
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.