Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6472

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮкало, В.uk
dc.contributor.authorЮкало, А.uk
dc.contributor.authorРибак, О.uk
dc.contributor.authorСторож, Л.uk
dc.contributor.authorДацишин, Катерина Євгенівнаuk
dc.contributor.authorYukalo, A.uk
dc.contributor.authorYukalo, V.uk
dc.contributor.authorRybak, O.uk
dc.contributor.authorStorozh, L.uk
dc.contributor.authorDatsyshyn, K.uk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:36:42Z-
dc.date.available2015-12-21T14:36:42Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationДодаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використання / В. Юкало, А. Юкало, О. Рибак, Л. Сторож, К. Дацишин // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 107-108. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6472-
dc.format.extent107-108uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleДодаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використанняuk
dc.title.alternativeAdditional functions of milk proteins and tham usage waysuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc557.112.083uk
dc.identifier.citationenYukalo A., Yukalo V., Rybak O., Storozh L., Datsyshyn K. (2015) Dodatkovi funktsii proteiniv moloka i shliakhy yikh vykorystannia [Additional functions of milk proteins and tham usage ways]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 107-108 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Українаuk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.