Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6472
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юкало, В. | uk |
dc.contributor.author | Юкало, А. | uk |
dc.contributor.author | Рибак, О. | uk |
dc.contributor.author | Сторож, Л. | uk |
dc.contributor.author | Дацишин, Катерина Євгенівна | uk |
dc.contributor.author | Yukalo, A. | uk |
dc.contributor.author | Yukalo, V. | uk |
dc.contributor.author | Rybak, O. | uk |
dc.contributor.author | Storozh, L. | uk |
dc.contributor.author | Datsyshyn, K. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:36:42Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:36:42Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Додаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використання / В. Юкало, А. Юкало, О. Рибак, Л. Сторож, К. Дацишин // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 107-108. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6472 | - |
dc.format.extent | 107-108 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Додаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використання | uk |
dc.title.alternative | Additional functions of milk proteins and tham usage ways | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 557.112.083 | uk |
dc.identifier.citationen | Yukalo A., Yukalo V., Rybak O., Storozh L., Datsyshyn K. (2015) Dodatkovi funktsii proteiniv moloka i shliakhy yikh vykorystannia [Additional functions of milk proteins and tham usage ways]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 107-108 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Yukalo_A-Additional_functions_of_107-108.pdf | 296,13 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Yukalo_A-Additional_functions_of_107-108.djvu | 22,77 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Yukalo_A-Additional_functions_of_107-108__COVER.png | 490,74 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.