Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6472

Başlık: Додаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використання
Diğer Başlıklar: Additional functions of milk proteins and tham usage ways
Yazarlar: Юкало, В.
Юкало, А.
Рибак, О.
Сторож, Л.
Дацишин, Катерина Євгенівна
Yukalo, A.
Yukalo, V.
Rybak, O.
Storozh, L.
Datsyshyn, K.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Додаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використання / В. Юкало, А. Юкало, О. Рибак, Л. Сторож, К. Дацишин // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 107-108. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description (International): Yukalo A., Yukalo V., Rybak O., Storozh L., Datsyshyn K. (2015) Dodatkovi funktsii proteiniv moloka i shliakhy yikh vykorystannia [Additional functions of milk proteins and tham usage ways]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 107-108 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Yayın Tarihi: 8-Eki-2015
Date of entry: 21-Ara-2015
Yayıncı: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 557.112.083
Page range: 107-108
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6472
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Koleksiyonlarda Görünür:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.