Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6436

Назва: Вилучення геміцелюлоз з кавового шламу
Інші назви: Isolation of hemicellulose from the coffee sludge
Автори: Антіпіна, О. О.
Чорна, О. О.
Antipina, O. O.
Chorna, O. O.
Приналежність: Одеська національна академія харчових технологій, Україна
Бібліографічний опис: Антіпіна О. О. Вилучення геміцелюлоз з кавового шламу / О. О. Антіпіна, О. О. Чорна // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 43. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description: Antipina O. O., Chorna O. O. (2015) Vyluchennia hemitseliuloz z kavovoho shlamu [Isolation of hemicellulose from the coffee sludge]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 43 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Дата внесення: 21-гру-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 663.93-027.33
547.458.87
Діапазон сторінок: 43
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6436
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.