Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6519
Назва: | Використання традиційних технологій для отримання сучасних продуктів харчування |
Інші назви: | The use of traditional technologies for modern food |
Автори: | Зайцева, О. Сметанін, В. Степневська, Я. Zaitseva, O. Smetanin, V. Stepnevska, Y. |
Приналежність: | Український державний хіміко-технологічний університет, м. Дніпропетровськ ТОВ «Науково дослідний інститут аграрного бізнесу», м. Дніпропетровськ |
Бібліографічний опис: | Зайцева О. Використання традиційних технологій для отримання сучасних продуктів харчування / О. Зайцева, В. Сметанін, Я. Степневська // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 185-186. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Zaitseva O., Smetanin V., Stepnevska Y. (2015) Vykorystannia tradytsiinykh tekhnolohii dlia otrymannia suchasnykh produktiv kharchuvannia [The use of traditional technologies for modern food]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 185-186 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 664 |
Діапазон сторінок: | 185-186 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6519 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Zaitseva_O-The_use_of_traditional_185-186.pdf | 301,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Zaitseva_O-The_use_of_traditional_185-186.djvu | 28,78 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Zaitseva_O-The_use_of_traditional_185-186__COVER.png | 545,81 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.