Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6519

Tytuł: Використання традиційних технологій для отримання сучасних продуктів харчування
Inne tytuły: The use of traditional technologies for modern food
Authors: Зайцева, О.
Сметанін, В.
Степневська, Я.
Zaitseva, O.
Smetanin, V.
Stepnevska, Y.
Akcesoria: Український державний хіміко-технологічний університет, м. Дніпропетровськ
ТОВ «Науково дослідний інститут аграрного бізнесу», м. Дніпропетровськ
Cytat: Зайцева О. Використання традиційних технологій для отримання сучасних продуктів харчування / О. Зайцева, В. Сметанін, Я. Степневська // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 185-186. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description: Zaitseva O., Smetanin V., Stepnevska Y. (2015) Vykorystannia tradytsiinykh tekhnolohii dlia otrymannia suchasnykh produktiv kharchuvannia [The use of traditional technologies for modern food]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 185-186 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data wydania: 8-paź-2015
Date of entry: 21-gru-2015
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 664
Zakres stron: 185-186
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6519
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi