Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6519

Title: Використання традиційних технологій для отримання сучасних продуктів харчування
Other Titles: The use of traditional technologies for modern food
Authors: Зайцева, О.
Сметанін, В.
Степневська, Я.
Zaitseva, O.
Smetanin, V.
Stepnevska, Y.
Affiliation: Український державний хіміко-технологічний університет, м. Дніпропетровськ
ТОВ «Науково дослідний інститут аграрного бізнесу», м. Дніпропетровськ
Bibliographic description (Ukraine): Зайцева О. Використання традиційних технологій для отримання сучасних продуктів харчування / О. Зайцева, В. Сметанін, Я. Степневська // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 185-186. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Zaitseva O., Smetanin V., Stepnevska Y. (2015) Vykorystannia tradytsiinykh tekhnolohii dlia otrymannia suchasnykh produktiv kharchuvannia [The use of traditional technologies for modern food]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 185-186 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Issue Date: 8-Οκτ-2015
Date of entry: 21-Δεκ-2015
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 664
Page range: 185-186
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6519
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Εμφανίζεται στις συλλογές:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
FSI_2015_Zaitseva_O-The_use_of_traditional_185-186.pdf301,76 kBAdobe PDFΔείτε/ Ανοίξτε
FSI_2015_Zaitseva_O-The_use_of_traditional_185-186.djvu28,78 kBDjVuΔείτε/ Ανοίξτε
FSI_2015_Zaitseva_O-The_use_of_traditional_185-186__COVER.png545,81 kBimage/pngΔείτε/ Ανοίξτε


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα