Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6460
Назва: | Вплив ультразвуку на інтенсифікацію екстрагування суміші поліамінів (спленіну) |
Інші назви: | Influence of ultrasound on intensification of polyamines (splenin) mixtures extraction |
Автори: | Грабовський, С. С. Драчук, У. Р. Галух, Б. І. Grabovskyi, S. Drachuk, U. Halukh, B. |
Приналежність: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Україна |
Бібліографічний опис: | Грабовський С. С. Вплив ультразвуку на інтенсифікацію екстрагування суміші поліамінів (спленіну) / С. С. Грабовський, У. Р. Драчук, Б. І. Галух // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 86-87. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description: | Grabovskyi S., Drachuk U., Halukh B. (2015) Vplyv ultrazvuku na intensyfikatsiiu ekstrahuvannia sumishi poliaminiv (spleninu) [Influence of ultrasound on intensification of polyamines (splenin) mixtures extraction]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 86-87 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 544.699 663.938 |
Діапазон сторінок: | 86-87 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6460 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Grabovskyi_S-Influence_of_ultrasound_86-87.pdf | 295,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Grabovskyi_S-Influence_of_ultrasound_86-87.djvu | 23,84 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Grabovskyi_S-Influence_of_ultrasound_86-87__COVER.png | 511,88 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.