Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6460

Назва: Вплив ультразвуку на інтенсифікацію екстрагування суміші поліамінів (спленіну)
Інші назви: Influence of ultrasound on intensification of polyamines (splenin) mixtures extraction
Автори: Грабовський, С. С.
Драчук, У. Р.
Галух, Б. І.
Grabovskyi, S.
Drachuk, U.
Halukh, B.
Приналежність: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Україна
Бібліографічний опис: Грабовський С. С. Вплив ультразвуку на інтенсифікацію екстрагування суміші поліамінів (спленіну) / С. С. Грабовський, У. Р. Драчук, Б. І. Галух // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 86-87. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description: Grabovskyi S., Drachuk U., Halukh B. (2015) Vplyv ultrazvuku na intensyfikatsiiu ekstrahuvannia sumishi poliaminiv (spleninu) [Influence of ultrasound on intensification of polyamines (splenin) mixtures extraction]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 86-87 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Дата внесення: 21-гру-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 544.699
663.938
Діапазон сторінок: 86-87
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6460
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.