กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6460
ชื่อเรื่อง: | Вплив ультразвуку на інтенсифікацію екстрагування суміші поліамінів (спленіну) |
ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Influence of ultrasound on intensification of polyamines (splenin) mixtures extraction |
ผู้แต่ง: | Грабовський, С. С. Драчук, У. Р. Галух, Б. І. Grabovskyi, S. Drachuk, U. Halukh, B. |
Affiliation: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Грабовський С. С. Вплив ультразвуку на інтенсифікацію екстрагування суміші поліамінів (спленіну) / С. С. Грабовський, У. Р. Драчук, Б. І. Галух // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 86-87. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description (International): | Grabovskyi S., Drachuk U., Halukh B. (2015) Vplyv ultrazvuku na intensyfikatsiiu ekstrahuvannia sumishi poliaminiv (spleninu) [Influence of ultrasound on intensification of polyamines (splenin) mixtures extraction]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 86-87 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
วันที่เผยแพร่: | 8-ตุล-2015 |
Date of entry: | 21-ธัน-2015 |
สำนักพิมพ์: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 544.699 663.938 |
Page range: | 86-87 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6460 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Grabovskyi_S-Influence_of_ultrasound_86-87.pdf | 295,83 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด | |
FSI_2015_Grabovskyi_S-Influence_of_ultrasound_86-87.djvu | 23,84 kB | DjVu | ดู/เปิด | |
FSI_2015_Grabovskyi_S-Influence_of_ultrasound_86-87__COVER.png | 511,88 kB | image/png | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น