Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6460
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Грабовський, С. С. | uk |
dc.contributor.author | Драчук, У. Р. | uk |
dc.contributor.author | Галух, Б. І. | uk |
dc.contributor.author | Grabovskyi, S. | uk |
dc.contributor.author | Drachuk, U. | uk |
dc.contributor.author | Halukh, B. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:35:15Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:35:15Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Грабовський С. С. Вплив ультразвуку на інтенсифікацію екстрагування суміші поліамінів (спленіну) / С. С. Грабовський, У. Р. Драчук, Б. І. Галух // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 86-87. — (Секція харчові технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6460 | - |
dc.format.extent | 86-87 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Вплив ультразвуку на інтенсифікацію екстрагування суміші поліамінів (спленіну) | uk |
dc.title.alternative | Influence of ultrasound on intensification of polyamines (splenin) mixtures extraction | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 544.699 | uk |
dc.subject.udc | 663.938 | uk |
dc.identifier.citationen | Grabovskyi S., Drachuk U., Halukh B. (2015) Vplyv ultrazvuku na intensyfikatsiiu ekstrahuvannia sumishi poliaminiv (spleninu) [Influence of ultrasound on intensification of polyamines (splenin) mixtures extraction]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 86-87 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Україна | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Grabovskyi_S-Influence_of_ultrasound_86-87.pdf | 295,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Grabovskyi_S-Influence_of_ultrasound_86-87.djvu | 23,84 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Grabovskyi_S-Influence_of_ultrasound_86-87__COVER.png | 511,88 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.