Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6441

Назва: Дозрівання голландського сиру в розчинах меду
Інші назви: Ripening of dutch cheese in honeysolution
Автори: Лисенко, Г. Л.
Бусол, Л. В.
Гейда, І. М.
Lysenko, A. L.
Busol, L. V.
Geida, I. M.
Приналежність: Харківська державна зооветеринарна академія., м. Харків, Україна
Бібліографічний опис: Лисенко Г. Л. Дозрівання голландського сиру в розчинах меду / Г. Л. Лисенко, Л. В. Бусол, І. М. Гейда // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 50-51. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description: Lysenko A. L., Busol L. V., Geida I. M. (2015) Dozrivannia hollandskoho syru v rozchynakh medu [Ripening of dutch cheese in honeysolution]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 50-51 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Дата внесення: 21-гру-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 637.305
664.8.034
Діапазон сторінок: 50-51
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6441
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Перелік літератури: 1. Ветеринарно-санитарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва /О.М.Якубчак, В.І.Хоменко, С.Д.Мельничук та інш. За ред.. О.М.Якубчак, В.І.Хоменко.-Київ,2005.-800с.
References: 1. Veterynarno-sanytarna ekspertyza z osnovamy tekhnolohii i standartyzatsii produktiv tvarynnytstva /O.M.Yakubchak, V.I.Khomenko, S.D.Melnychuk ta insh. ed.. O.M.Yakubchak, V.I.Khomenko.-Kyiv,2005.-800p.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.