Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6453

Назва: К вопросу сушки побочных продуктов пищевых предприятий
Інші назви: To the question of drying of by-products of the food enterprises
Автори: Rukshan, Ludmila
Smeshkov, Vitaly
Sljudneva, Natalia
Рукшан, Людмила
Смешков, Виталий
Слюднева, Наталья
Приналежність: Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Беларусь
Бібліографічний опис: Рукшан Л. К вопросу сушки побочных продуктов пищевых предприятий / Людмила Рукшан, Виталий Смешков, Наталья Слюднева // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 73-74. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description: Rukshan L., Smeshkov V., Sljudneva N. (2015) K voprosu sushki pobochnykh produktov pishchevykh predpriiatii [To the question of drying of by-products of the food enterprises]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 73-74 [in Russian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 636.00
Діапазон сторінок: 73-74
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6453
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.