Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6453

Titolo: К вопросу сушки побочных продуктов пищевых предприятий
Titoli alternativi: To the question of drying of by-products of the food enterprises
Autori: Rukshan, Ludmila
Smeshkov, Vitaly
Sljudneva, Natalia
Рукшан, Людмила
Смешков, Виталий
Слюднева, Наталья
Affiliation: Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Рукшан Л. К вопросу сушки побочных продуктов пищевых предприятий / Людмила Рукшан, Виталий Смешков, Наталья Слюднева // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 73-74. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Rukshan L., Smeshkov V., Sljudneva N. (2015) K voprosu sushki pobochnykh produktov pishchevykh predpriiatii [To the question of drying of by-products of the food enterprises]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 73-74 [in Russian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data: 8-ott-2015
Date of entry: 21-dic-2015
Editore: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 636.00
Page range: 73-74
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6453
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
È visualizzato nelle collezioni:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.