Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6453
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Rukshan, Ludmila | uk |
dc.contributor.author | Smeshkov, Vitaly | uk |
dc.contributor.author | Sljudneva, Natalia | uk |
dc.contributor.author | Рукшан, Людмила | uk |
dc.contributor.author | Смешков, Виталий | uk |
dc.contributor.author | Слюднева, Наталья | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:34:25Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:34:25Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Рукшан Л. К вопросу сушки побочных продуктов пищевых предприятий / Людмила Рукшан, Виталий Смешков, Наталья Слюднева // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 73-74. — (Секція харчові технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6453 | - |
dc.format.extent | 73-74 | uk |
dc.language.iso | ru | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | К вопросу сушки побочных продуктов пищевых предприятий | uk |
dc.title.alternative | To the question of drying of by-products of the food enterprises | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 636.00 | uk |
dc.identifier.citationen | Rukshan L., Smeshkov V., Sljudneva N. (2015) K voprosu sushki pobochnykh produktov pishchevykh predpriiatii [To the question of drying of by-products of the food enterprises]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 73-74 [in Russian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Беларусь | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Rukshan_L-To_the_question_of_drying_73-74.pdf | 298,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Rukshan_L-To_the_question_of_drying_73-74.djvu | 25,7 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Rukshan_L-To_the_question_of_drying_73-74__COVER.png | 502,06 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.