Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6541

Назва: Гормональний профіль та неспецифічна резистентність кнурів за умов передзабійного стресу
Інші назви: Hormonal profile and nonspecific resistance in boar underpre-slaughter stress
Автори: Грабовський, С.
Грабовська, О.
Grabovskyi, S.
Grabovska, O.
Приналежність: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, Україна
Інститут біології тварин НААН, Україна
Бібліографічний опис: Грабовський С. Гормональний профіль та неспецифічна резистентність кнурів за умов передзабійного стресу / С. Грабовський, О. Грабовська // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 223. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description: Grabovskyi S., Grabovska O. (2015) Hormonalnyi profil ta nespetsyfichna rezystentnist knuriv za umov peredzabiinoho stresu [Hormonal profile and nonspecific resistance in boar underpre-slaughter stress]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 223 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 636.4
612.176
591.11
Діапазон сторінок: 223
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6541
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту : Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.