Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6541

Titel: Гормональний профіль та неспецифічна резистентність кнурів за умов передзабійного стресу
Sonstige Titel: Hormonal profile and nonspecific resistance in boar underpre-slaughter stress
Autor(en): Грабовський, С.
Грабовська, О.
Grabovskyi, S.
Grabovska, O.
Affiliation: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, Україна
Інститут біології тварин НААН, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Грабовський С. Гормональний профіль та неспецифічна резистентність кнурів за умов передзабійного стресу / С. Грабовський, О. Грабовська // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 223. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Grabovskyi S., Grabovska O. (2015) Hormonalnyi profil ta nespetsyfichna rezystentnist knuriv za umov peredzabiinoho stresu [Hormonal profile and nonspecific resistance in boar underpre-slaughter stress]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 223 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Erscheinungsdatum: 8-Okt-2015
Date of entry: 21-Dez-2015
Herausgeber: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 636.4
612.176
591.11
Page range: 223
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6541
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Enthalten in den Sammlungen:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.