Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6542

Назва: Інноваційні водні технології, практика і перспективи використання в галузях для життєдіяльності людини
Інші назви: Innovative water technologies, practice and opportunities in the areas of human activity
Автори: Грищук, Валерій Павлович
Gryshchuk, Valerii P.
Приналежність: ПП ЖИВА ВОДА, м.Київ
Бібліографічний опис: Грищук В. П. Інноваційні водні технології, практика і перспективи використання в галузях для життєдіяльності людини / Валерій Павлович Грищук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 224-225. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).
Bibliographic description: Gryshchuk V. P. (2015) Innovatsiini vodni tekhnolohii, praktyka i perspektyvy vykorystannia v haluziakh dlia zhyttiediialnosti liudyny [Innovative water technologies, practice and opportunities in the areas of human activity]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 224-225 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Дата внесення: 21-гру-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Діапазон сторінок: 224-225
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6542
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.