Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6469

Назва: Вплив електроактивованої води на проникність солі при солінні м’яса
Інші назви: Impact of electrically activated water on permeability of salt during salting of meat
Автори: Віннікова, Людмила
Пронькіна, Ксенія
Vinnikova, Lydmila
Pronkina, Kseniya
Приналежність: Одеська національна академія харчових технологій, Україна
Бібліографічний опис: Віннікова Л. Вплив електроактивованої води на проникність солі при солінні м’яса / Людмила Віннікова, Ксенія Пронькіна // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 102. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description: Vinnikova L., Pronkina K. (2015) Vplyv elektroaktyvovanoi vody na pronyknist soli pry solinni miasa [Impact of electrically activated water on permeability of salt during salting of meat]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 102 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Дата внесення: 21-гру-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 628.16.086.2.097.6
637.52.035
Діапазон сторінок: 102
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6469
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.