Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6469

Titolo: Вплив електроактивованої води на проникність солі при солінні м’яса
Titoli alternativi: Impact of electrically activated water on permeability of salt during salting of meat
Autori: Віннікова, Людмила
Пронькіна, Ксенія
Vinnikova, Lydmila
Pronkina, Kseniya
Affiliation: Одеська національна академія харчових технологій, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Віннікова Л. Вплив електроактивованої води на проникність солі при солінні м’яса / Людмила Віннікова, Ксенія Пронькіна // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 102. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description (International): Vinnikova L., Pronkina K. (2015) Vplyv elektroaktyvovanoi vody na pronyknist soli pry solinni miasa [Impact of electrically activated water on permeability of salt during salting of meat]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 102 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data: 8-ott-2015
Date of entry: 21-dic-2015
Editore: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 628.16.086.2.097.6
637.52.035
Page range: 102
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6469
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
È visualizzato nelle collezioni:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.