กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6469
ชื่อเรื่อง: | Вплив електроактивованої води на проникність солі при солінні м’яса |
ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Impact of electrically activated water on permeability of salt during salting of meat |
ผู้แต่ง: | Віннікова, Людмила Пронькіна, Ксенія Vinnikova, Lydmila Pronkina, Kseniya |
Affiliation: | Одеська національна академія харчових технологій, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Віннікова Л. Вплив електроактивованої води на проникність солі при солінні м’яса / Людмила Віннікова, Ксенія Пронькіна // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 102. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description (International): | Vinnikova L., Pronkina K. (2015) Vplyv elektroaktyvovanoi vody na pronyknist soli pry solinni miasa [Impact of electrically activated water on permeability of salt during salting of meat]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 102 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
วันที่เผยแพร่: | 8-ตุล-2015 |
Date of entry: | 21-ธัน-2015 |
สำนักพิมพ์: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 628.16.086.2.097.6 637.52.035 |
Page range: | 102 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6469 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Vinnikova_L-Impact_of_electrically_activated_102.pdf | 173,85 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด | |
FSI_2015_Vinnikova_L-Impact_of_electrically_activated_102.djvu | 58,21 kB | DjVu | ดู/เปิด | |
FSI_2015_Vinnikova_L-Impact_of_electrically_activated_102__COVER.png | 1,41 MB | image/png | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น