Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6469
Tytuł: | Вплив електроактивованої води на проникність солі при солінні м’яса |
Inne tytuły: | Impact of electrically activated water on permeability of salt during salting of meat |
Authors: | Віннікова, Людмила Пронькіна, Ксенія Vinnikova, Lydmila Pronkina, Kseniya |
Akcesoria: | Одеська національна академія харчових технологій, Україна |
Cytat: | Віннікова Л. Вплив електроактивованої води на проникність солі при солінні м’яса / Людмила Віннікова, Ксенія Пронькіна // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 102. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description: | Vinnikova L., Pronkina K. (2015) Vplyv elektroaktyvovanoi vody na pronyknist soli pry solinni miasa [Impact of electrically activated water on permeability of salt during salting of meat]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 102 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Data wydania: | 8-paź-2015 |
Date of entry: | 21-gru-2015 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Zakresu czasowego: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 628.16.086.2.097.6 637.52.035 |
Zakres stron: | 102 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6469 |
Właściciel praw autorskich: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Typ zawartości: | Article |
Występuje w kolekcjach: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Vinnikova_L-Impact_of_electrically_activated_102.pdf | 173,85 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
FSI_2015_Vinnikova_L-Impact_of_electrically_activated_102.djvu | 58,21 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
FSI_2015_Vinnikova_L-Impact_of_electrically_activated_102__COVER.png | 1,41 MB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi