Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6469
| Titel: | Вплив електроактивованої води на проникність солі при солінні м’яса |
| Sonstige Titel: | Impact of electrically activated water on permeability of salt during salting of meat |
| Autor(en): | Віннікова, Людмила Пронькіна, Ксенія Vinnikova, Lydmila Pronkina, Kseniya |
| Affiliation: | Одеська національна академія харчових технологій, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Віннікова Л. Вплив електроактивованої води на проникність солі при солінні м’яса / Людмила Віннікова, Ксенія Пронькіна // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 102. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). |
| Bibliographic description (International): | Vinnikova L., Pronkina K. (2015) Vplyv elektroaktyvovanoi vody na pronyknist soli pry solinni miasa [Impact of electrically activated water on permeability of salt during salting of meat]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 102 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
| Erscheinungsdatum: | 8-Okt-2015 |
| Date of entry: | 21-Dez-2015 |
| Herausgeber: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
| UDC: | 628.16.086.2.097.6 637.52.035 |
| Page range: | 102 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6469 |
| Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
| Content type: | Article |
| Enthalten in den Sammlungen: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| FSI_2015_Vinnikova_L-Impact_of_electrically_activated_102.pdf | 173,85 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen | |
| FSI_2015_Vinnikova_L-Impact_of_electrically_activated_102.djvu | 58,21 kB | DjVu | Öffnen/Anzeigen | |
| FSI_2015_Vinnikova_L-Impact_of_electrically_activated_102__COVER.png | 1,41 MB | image/png | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.