Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6469

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВіннікова, Людмилаuk
dc.contributor.authorПронькіна, Ксеніяuk
dc.contributor.authorVinnikova, Lydmilauk
dc.contributor.authorPronkina, Kseniyauk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:36:19Z-
dc.date.available2015-12-21T14:36:19Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationВіннікова Л. Вплив електроактивованої води на проникність солі при солінні м’яса / Людмила Віннікова, Ксенія Пронькіна // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 102. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6469-
dc.format.extent102uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleВплив електроактивованої води на проникність солі при солінні м’ясаuk
dc.title.alternativeImpact of electrically activated water on permeability of salt during salting of meatuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc628.16.086.2.097.6uk
dc.subject.udc637.52.035uk
dc.identifier.citationenVinnikova L., Pronkina K. (2015) Vplyv elektroaktyvovanoi vody na pronyknist soli pry solinni miasa [Impact of electrically activated water on permeability of salt during salting of meat]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 102 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationОдеська національна академія харчових технологій, Українаuk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.