Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6510

Назва: Характеристика основних показників монофлорного меду одеської області
Інші назви: Characteristics of main parameters of monophlore honey of odessa region
Автори: Негай, І. В.
Касянчук, В. В.
Rotayenko, Y. M.
Kasyanchuk, V. V.
Приналежність: СНАУ
СумДУ
Бібліографічний опис: Негай І. В. Характеристика основних показників монофлорного меду одеської області / І. В. Негай, В. В. Касянчук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 170. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description: Rotayenko Y. M., Kasyanchuk V. V. (2015) Kharakterystyka osnovnykh pokaznykiv monoflornoho medu odeskoi oblasti [Characteristics of main parameters of monophlore honey of odessa region]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 170 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Дата внесення: 21-гру-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 638.16
637.075
Діапазон сторінок: 170
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6510
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.