Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6468
Назва: | Молочні продукти лікувально-профілактичного призначення із новими фітодобавками |
Інші назви: | Dairy products medical andprophylactic with new herbal supplements |
Автори: | Гачак, Юрій Михайлицька, Ольга Ривак, Дмитро Рабштина, Юрій Тицейко, Наталія Криницький, Назар Hachak, Yuriy Myhaylytska, Olga Ryvak, Dmitro Rabshtyna, Yuriy Tytseyko, Natalia Krynytskiy, Nazar |
Приналежність: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім.С.З.Гжицького, Україна |
Бібліографічний опис: | Молочні продукти лікувально-профілактичного призначення із новими фітодобавками / Юрій Гачак, Ольга Михайлицька, Дмитро Ривак, Юрій Рабштина, Наталія Тицейко, Назар Криницький // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 101. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description: | Hachak Y., Myhaylytska O., Ryvak D., Rabshtyna Y., Tytseyko N., Krynytskiy N. (2015) Molochni produkty likuvalno-profilaktychnoho pryznachennia iz novymy fitodobavkamy [Dairy products medical andprophylactic with new herbal supplements]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 101 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 637.1 |
Діапазон сторінок: | 101 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6468 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Hachak_Y-Dairy_products_medical_andprophylactic_101.pdf | 148,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Hachak_Y-Dairy_products_medical_andprophylactic_101.djvu | 14,49 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Hachak_Y-Dairy_products_medical_andprophylactic_101__COVER.png | 492,85 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.