Showing results 1 to 20 of 46549
next >
| Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
| Article | 2025 | 28-Οκτ-2025 | Вплив гейміфікації на професійну підготовку фінансистів | Письменний, Віталій |
| Conference Abstract | 25-Σεπ-2025 | 28-Οκτ-2025 | Деформування в’язко-пружних систем у харчових технологіях | Гуць, В. С.; Полєвода, Ю. А.; Симонік, Б. В.; Goots, V.; Polievoda, Y.; Symonik, B. |
| Conference Abstract | 25-Σεπ-2025 | 28-Οκτ-2025 | Визначення параметрів напружено-деформованого стану тіста методом математичного і комп’ютерного моделювання | Стадник, Ігор Ярославович; Жуковський, А. В.; Кірічек, В. А.; Stadnyk, I. Y.; Zhukovskyi, A. V.; Kirichek, V. A. |
| Conference Abstract | 25-Σεπ-2025 | 28-Οκτ-2025 | Шляхи адаптації хлібопекарського виробництва до умов сьогодення | Зварич, Наталя Миколаївна; Марценюк, В. О.; Zvarych, N.; Martseniuk, V. |
| Conference Abstract | 25-Σεπ-2025 | 28-Οκτ-2025 | Пристрої захисту населення від негативного впливу електромагнітного випромінювання | Павленко, А. Р.; Pavlenko, A. |
| Conference Abstract | 25-Σεπ-2025 | 28-Οκτ-2025 | Для нотаток | - |
| Conference Abstract | 25-Σεπ-2025 | 28-Οκτ-2025 | Видавнича сторінка | - |
| Conference Abstract | 25-Σεπ-2025 | 28-Οκτ-2025 | Використання спіруліни у технології сиркових виробів | Дацишин, К. Є.; Воробець, Д. І.; Datsyshyn, K. Ye.; Vorobets, D. I. |
| Conference Abstract | 25-Σεπ-2025 | 28-Οκτ-2025 | Обґрунтування технологічних властивостей молочної сировини для виробництва білкових молочних продуктів | Білуха, Г. М.; Моісеєва, Л. О.; Романчук, І. О.; Bilukha, G.; Moiseieva, L.; Romanchuk, I. |
| Conference Abstract | 25-Σεπ-2025 | 28-Οκτ-2025 | Екстракт дубовий водний – альтернатива дубової бочки | Луканін, О. С.; Мельник, Н. Б.; Lukanin, O. S.; Melnyk, N. B. |
| Conference Abstract | 25-Σεπ-2025 | 28-Οκτ-2025 | Проблема нітратів у молоці | Лайтер, Я.; Лайтер-Москалюк, С.; Кухтин, М.; Laiter, Ya.; Laiter-Moskaliuk, S.; Kukhtyn, M. |
| Conference Abstract | 25-Σεπ-2025 | 28-Οκτ-2025 | Здорове харчування як фактор профілактики метаболічного синдрому | Бекус, І. Р.; Bekus, I. |
| Conference Abstract | 25-Σεπ-2025 | 28-Οκτ-2025 | Використання сухофруктів у технології десертних страв | Івашина, Л. Л.; Бишовець, Л. Г.; Ivashyna, L.; Byshovets, L. |
| Conference Abstract | 25-Σεπ-2025 | 28-Οκτ-2025 | Підвищення ефективності процесів відтиску та сушіння казеїну | Савич, І. А.; Кравчук, А. С.; Стадницький, М. А.; Шинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович; Savych, I. A.; Kravchuk, A. S.; Stadnytskyi, M. A.; Shynkaryk, M. M.; Kravets, O. I. |
| Conference Abstract | 25-Σεπ-2025 | 28-Οκτ-2025 | Тенденції впровадження СМАРТ-систем для діагностики технологічного обладнання переробних виробництв | Ворощук, Віктор Ярославович; Voroshchuk, V. |
| Conference Abstract | 25-Σεπ-2025 | 28-Οκτ-2025 | Ресурсозберігаючі та природоохоронні ризики при виробництві сиру кисломолочного на сучасних механізованих лініях | Кравець, Олег Ігорович; Шинкарик, Марія Миколаївна; Паперняк, Р. В.; Лукіянчук, Б. Я.; Kravets, O. I.; Shynkaryk, M. M.; Paperniak, R. V.; Lukiyanchuk, B. Ya. |
| Conference Abstract | 25-Σεπ-2025 | 28-Οκτ-2025 | Перспективність використання мальтитолу у технології виробництва булочок зниженої калорійності | Войтович, К. І.; Voitovich, K. I. |
| Conference Abstract | 25-Σεπ-2025 | 28-Οκτ-2025 | Vibration aspects of cavitation processes in hydrodynamic devices of the Venturi tube type | Вітенько, Тетяна Миколаївна; Вітенько, Д. О.; Vitenko, T.; Vitenko, D. |
| Conference Abstract | 25-Σεπ-2025 | 28-Οκτ-2025 | Новітні підходи в управлінні цивільним захистом у воєнний час | Стручок, В.; Struchok, V. |
| Conference Abstract | 25-Σεπ-2025 | 28-Οκτ-2025 | Сучасні техніки текстурної кухні для закладів ресторанного господарства | Лялик, Анастасія Тарасівна; Добровольська, С. Я.; Lialyk, A.; Dobrovolska, S. |