Browsing by Submit Date

Jump to a point in the index:
Showing results 1 to 20 of 46549  next >
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Article202528-Οκτ-2025Вплив гейміфікації на професійну підготовку фінансистівПисьменний, Віталій
Conference Abstract25-Σεπ-202528-Οκτ-2025Деформування в’язко-пружних систем у харчових технологіяхГуць, В. С.; Полєвода, Ю. А.; Симонік, Б. В.; Goots, V.; Polievoda, Y.; Symonik, B.
Conference Abstract25-Σεπ-202528-Οκτ-2025Визначення параметрів напружено-деформованого стану тіста методом математичного і комп’ютерного моделюванняСтадник, Ігор Ярославович; Жуковський, А. В.; Кірічек, В. А.; Stadnyk, I. Y.; Zhukovskyi, A. V.; Kirichek, V. A.
Conference Abstract25-Σεπ-202528-Οκτ-2025Шляхи адаптації хлібопекарського виробництва до умов сьогоденняЗварич, Наталя Миколаївна; Марценюк, В. О.; Zvarych, N.; Martseniuk, V.
Conference Abstract25-Σεπ-202528-Οκτ-2025Пристрої захисту населення від негативного впливу електромагнітного випромінюванняПавленко, А. Р.; Pavlenko, A.
Conference Abstract25-Σεπ-202528-Οκτ-2025Для нотаток-
Conference Abstract25-Σεπ-202528-Οκτ-2025Видавнича сторінка-
Conference Abstract25-Σεπ-202528-Οκτ-2025Використання спіруліни у технології сиркових виробівДацишин, К. Є.; Воробець, Д. І.; Datsyshyn, K. Ye.; Vorobets, D. I.
Conference Abstract25-Σεπ-202528-Οκτ-2025Обґрунтування технологічних властивостей молочної сировини для виробництва білкових молочних продуктівБілуха, Г. М.; Моісеєва, Л. О.; Романчук, І. О.; Bilukha, G.; Moiseieva, L.; Romanchuk, I.
Conference Abstract25-Σεπ-202528-Οκτ-2025Екстракт дубовий водний – альтернатива дубової бочкиЛуканін, О. С.; Мельник, Н. Б.; Lukanin, O. S.; Melnyk, N. B.
Conference Abstract25-Σεπ-202528-Οκτ-2025Проблема нітратів у молоціЛайтер, Я.; Лайтер-Москалюк, С.; Кухтин, М.; Laiter, Ya.; Laiter-Moskaliuk, S.; Kukhtyn, M.
Conference Abstract25-Σεπ-202528-Οκτ-2025Здорове харчування як фактор профілактики метаболічного синдромуБекус, І. Р.; Bekus, I.
Conference Abstract25-Σεπ-202528-Οκτ-2025Використання сухофруктів у технології десертних стравІвашина, Л. Л.; Бишовець, Л. Г.; Ivashyna, L.; Byshovets, L.
Conference Abstract25-Σεπ-202528-Οκτ-2025Підвищення ефективності процесів відтиску та сушіння казеїнуСавич, І. А.; Кравчук, А. С.; Стадницький, М. А.; Шинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович; Savych, I. A.; Kravchuk, A. S.; Stadnytskyi, M. A.; Shynkaryk, M. M.; Kravets, O. I.
Conference Abstract25-Σεπ-202528-Οκτ-2025Тенденції впровадження СМАРТ-систем для діагностики технологічного обладнання переробних виробництвВорощук, Віктор Ярославович; Voroshchuk, V.
Conference Abstract25-Σεπ-202528-Οκτ-2025Ресурсозберігаючі та природоохоронні ризики при виробництві сиру кисломолочного на сучасних механізованих лініяхКравець, Олег Ігорович; Шинкарик, Марія Миколаївна; Паперняк, Р. В.; Лукіянчук, Б. Я.; Kravets, O. I.; Shynkaryk, M. M.; Paperniak, R. V.; Lukiyanchuk, B. Ya.
Conference Abstract25-Σεπ-202528-Οκτ-2025Перспективність використання мальтитолу у технології виробництва булочок зниженої калорійностіВойтович, К. І.; Voitovich, K. I.
Conference Abstract25-Σεπ-202528-Οκτ-2025Vibration aspects of cavitation processes in hydrodynamic devices of the Venturi tube typeВітенько, Тетяна Миколаївна; Вітенько, Д. О.; Vitenko, T.; Vitenko, D.
Conference Abstract25-Σεπ-202528-Οκτ-2025Новітні підходи в управлінні цивільним захистом у воєнний часСтручок, В.; Struchok, V.
Conference Abstract25-Σεπ-202528-Οκτ-2025Сучасні техніки текстурної кухні для закладів ресторанного господарстваЛялик, Анастасія Тарасівна; Добровольська, С. Я.; Lialyk, A.; Dobrovolska, S.