Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6460

Tytuł: Вплив ультразвуку на інтенсифікацію екстрагування суміші поліамінів (спленіну)
Inne tytuły: Influence of ultrasound on intensification of polyamines (splenin) mixtures extraction
Authors: Грабовський, С. С.
Драчук, У. Р.
Галух, Б. І.
Grabovskyi, S.
Drachuk, U.
Halukh, B.
Akcesoria: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Україна
Cytat: Грабовський С. С. Вплив ультразвуку на інтенсифікацію екстрагування суміші поліамінів (спленіну) / С. С. Грабовський, У. Р. Драчук, Б. І. Галух // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 86-87. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description: Grabovskyi S., Drachuk U., Halukh B. (2015) Vplyv ultrazvuku na intensyfikatsiiu ekstrahuvannia sumishi poliaminiv (spleninu) [Influence of ultrasound on intensification of polyamines (splenin) mixtures extraction]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 86-87 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data wydania: 8-paź-2015
Date of entry: 21-gru-2015
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 544.699
663.938
Zakres stron: 86-87
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6460
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi