Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6451

Назва: Особливості впливу теплової обробки на реологічні характеристики сиркових мас
Інші назви: Features of influence of heat treatment on the rheological characteristics of the curd
Автори: Ворощук, В. Я.
Шинкарик, М. М.
Voroshchuk, V.
Shynkaryk, M.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Ворощук В. Я. Особливості впливу теплової обробки на реологічні характеристики сиркових мас / В. Я. Ворощук, М. М. Шинкарик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 69-70. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description: Voroshchuk V., Shynkaryk M. (2015) Osoblyvosti vplyvu teplovoi obrobky na reolohichni kharakterystyky syrkovykh mas [Features of influence of heat treatment on the rheological characteristics of the curd]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 69-70 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Дата внесення: 21-гру-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 637.024
Діапазон сторінок: 69-70
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6451
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.