Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6451

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorВорощук, В. Я.uk
dc.contributor.authorШинкарик, М. М.uk
dc.contributor.authorVoroshchuk, V.uk
dc.contributor.authorShynkaryk, M.uk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:34:08Z-
dc.date.available2015-12-21T14:34:08Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationВорощук В. Я. Особливості впливу теплової обробки на реологічні характеристики сиркових мас / В. Я. Ворощук, М. М. Шинкарик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 69-70. — (Секція харчові технології).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6451-
dc.format.extent69-70uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleОсобливості впливу теплової обробки на реологічні характеристики сиркових масuk
dc.title.alternativeFeatures of influence of heat treatment on the rheological characteristics of the curduk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc637.024uk
dc.identifier.citationenVoroshchuk V., Shynkaryk M. (2015) Osoblyvosti vplyvu teplovoi obrobky na reolohichni kharakterystyky syrkovykh mas [Features of influence of heat treatment on the rheological characteristics of the curd]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 69-70 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Українаuk
Ebben a gyűjteményben:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!