Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6451
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ворощук, В. Я. | uk |
dc.contributor.author | Шинкарик, М. М. | uk |
dc.contributor.author | Voroshchuk, V. | uk |
dc.contributor.author | Shynkaryk, M. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:34:08Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:34:08Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Ворощук В. Я. Особливості впливу теплової обробки на реологічні характеристики сиркових мас / В. Я. Ворощук, М. М. Шинкарик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 69-70. — (Секція харчові технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6451 | - |
dc.format.extent | 69-70 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Особливості впливу теплової обробки на реологічні характеристики сиркових мас | uk |
dc.title.alternative | Features of influence of heat treatment on the rheological characteristics of the curd | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 637.024 | uk |
dc.identifier.citationen | Voroshchuk V., Shynkaryk M. (2015) Osoblyvosti vplyvu teplovoi obrobky na reolohichni kharakterystyky syrkovykh mas [Features of influence of heat treatment on the rheological characteristics of the curd]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 69-70 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | uk |
Ebben a gyűjteményben: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Voroshchuk_V-Features_of_influence_69-70.pdf | 432,01 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
FSI_2015_Voroshchuk_V-Features_of_influence_69-70.djvu | 33,67 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
FSI_2015_Voroshchuk_V-Features_of_influence_69-70__COVER.png | 526,71 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!