Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6451
 
| Título: | Особливості впливу теплової обробки на реологічні характеристики сиркових мас | 
| Outros títulos: | Features of influence of heat treatment on the rheological characteristics of the curd | 
| Authors: | Ворощук, В. Я. Шинкарик, М. М. Voroshchuk, V. Shynkaryk, M. | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Ворощук В. Я. Особливості впливу теплової обробки на реологічні характеристики сиркових мас / В. Я. Ворощук, М. М. Шинкарик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 69-70. — (Секція харчові технології). | 
| Bibliographic description (International): | Voroshchuk V., Shynkaryk M. (2015) Osoblyvosti vplyvu teplovoi obrobky na reolohichni kharakterystyky syrkovykh mas [Features of influence of heat treatment on the rheological characteristics of the curd]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 69-70 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | 
| Data de edición: | 8-Oct-2015 | 
| Date of entry: | 21-Dec-2015 | 
| Editor: | ТНТУ TNTU | 
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil | 
| Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 | 
| UDC: | 637.024 | 
| Page range: | 69-70 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6451 | 
| Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | 
| Content type: | Article | 
| Aparece nas Coleccións | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) | 
Arquivos neste item
| Arquivo | Descrición | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| FSI_2015_Voroshchuk_V-Features_of_influence_69-70.pdf | 432,01 kB | Adobe PDF | Ver/abrir | |
| FSI_2015_Voroshchuk_V-Features_of_influence_69-70.djvu | 33,67 kB | DjVu | Ver/abrir | |
| FSI_2015_Voroshchuk_V-Features_of_influence_69-70__COVER.png | 526,71 kB | image/png | Ver/abrir | 
Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados
