Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6459

Назва: Основні технологічні аспекти використання бджолиного обніжжя у виробництві майонезу
Інші назви: Major technological aspects of bee pollen in the production of mayonnaise
Автори: Паска, М.
Вовк, В.
Paska, M.
Vovk, V.
Приналежність: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, Україна
Бібліографічний опис: Паска М. Основні технологічні аспекти використання бджолиного обніжжя у виробництві майонезу / М. Паска, В. Вовк // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 84-85. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description: Paska M., Vovk V. (2015) Osnovni tekhnolohichni aspekty vykorystannia bdzholynoho obnizhzhia u vyrobnytstvi maionezu [Major technological aspects of bee pollen in the production of mayonnaise]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 84-85 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Дата внесення: 21-гру-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 543.632.512
665.347.8
Діапазон сторінок: 84-85
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6459
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.