Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6531
 
| Назва: | Застосування кавітаційної активації розчинника в технології виготовлення розчинної кави | 
| Інші назви: | Using of cavitation activation extragent in the technology of instant coffee production | 
| Автори: | Вітенько, Тетяна Городиський, Назар Іванович Vitenko, Tetiana Horodyskyy, Nazar | 
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | 
| Бібліографічний опис: | Вітенько Т. Застосування кавітаційної активації розчинника в технології виготовлення розчинної кави / Тетяна Вітенько, Назар Городиський // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 206-207. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). | 
| Bibliographic description: | Vitenko T., Horodyskyy N. (2015) Zastosuvannia kavitatsiinoi aktyvatsii rozchynnyka v tekhnolohii vyhotovlennia rozchynnoi kavy [Using of cavitation activation extragent in the technology of instant coffee production]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 206-207 [in Ukrainian]. | 
| Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | 
| Дата публікації: | 8-жов-2015 | 
| Дата внесення: | 21-гру-2015 | 
| Видавництво: | ТНТУ TNTU | 
| Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil | 
| Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 | 
| УДК: | 532.528 | 
| Діапазон сторінок: | 206-207 | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6531 | 
| Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | 
| Тип вмісту: | Article | 
| Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| FSI_2015_Vitenko_T-Using_of_cavitation_activation_206-207.pdf | 300,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| FSI_2015_Vitenko_T-Using_of_cavitation_activation_206-207.djvu | 27,69 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| FSI_2015_Vitenko_T-Using_of_cavitation_activation_206-207__COVER.png | 550,8 kB | image/png | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
