Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6531
| Teitl: | Застосування кавітаційної активації розчинника в технології виготовлення розчинної кави |
| Teitlau Eraill: | Using of cavitation activation extragent in the technology of instant coffee production |
| Awduron: | Вітенько, Тетяна Городиський, Назар Іванович Vitenko, Tetiana Horodyskyy, Nazar |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Вітенько Т. Застосування кавітаційної активації розчинника в технології виготовлення розчинної кави / Тетяна Вітенько, Назар Городиський // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 206-207. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Vitenko T., Horodyskyy N. (2015) Zastosuvannia kavitatsiinoi aktyvatsii rozchynnyka v tekhnolohii vyhotovlennia rozchynnoi kavy [Using of cavitation activation extragent in the technology of instant coffee production]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 206-207 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
| Dyddiad Cyhoeddi: | 8-Oct-2015 |
| Date of entry: | 21-Dec-2015 |
| Cyhoeddwr: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
| UDC: | 532.528 |
| Page range: | 206-207 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6531 |
| Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
| Content type: | Article |
| Ymddengys yng Nghasgliadau: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
| Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
|---|---|---|---|---|
| FSI_2015_Vitenko_T-Using_of_cavitation_activation_206-207.pdf | 300,31 kB | Adobe PDF | Gweld/Agor | |
| FSI_2015_Vitenko_T-Using_of_cavitation_activation_206-207.djvu | 27,69 kB | DjVu | Gweld/Agor | |
| FSI_2015_Vitenko_T-Using_of_cavitation_activation_206-207__COVER.png | 550,8 kB | image/png | Gweld/Agor |
Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.