Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)
: [133]
Αρχική σελίδα συλλογής
8-9 жовтня 2015 року відбулася Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» присвячена 20-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя.
Збірник матеріалів конференції
У роботі конференції взяли участь викладачі, аспіранти та студенти кафедри харчової біотехнології і хімії, вище керівництво університету, представники влади області й міста, представники промислових підприємств харчової галузі, а також науковці та дослідники з вищих наукових та навчальних закладів України й з-за кордону.
З вітальними словами до колективу кафедри та усіх учасників конференції звернулись завідувач кафедри харчової біотехнології і хімії д.б.н., професор Покотило Олег Степанович, ректор Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, д.т.н., професор Ясній Петро Володимирович, директор Департаменту агропромислового розвитку Тернопільської облдержадміністрації Напора Олег Романович, начальник відділу міжнародного співробітництва і туризму Тернопільської міської ради Кашицький Володимир Володимирович, заступник директора з кадрових питань ПАП «Агропродсервіс» Воробець Петро Петрович.
Також цього дня кафедру харчової біотехнології і хімії вітали Марек Варенчук, Президент Польської Академії Здоров’я; Олексій Вартаньян, директор ТМ «Мак – Вар Екопродукт», (Вінниця); Михайло Марченко, заслужений діяч науки і техніки України, декан факультету біології, екології та біотехнології, завідувач кафедри біохімії та біотехнології Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича; Марія Паска, завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Гжицького; Таїсія Рижкова к.т.н., доцент, доцент кафедри технології молока Харківського зооветеринарного інституту.
З нагоди проведення Міжнародної науково-технічної конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» та з нагоди Дня працівників харчової промисловості Подяками від міського голови та Почесними грамотами Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя були відзначені кращі науково-педагогічні працівники кафедри.
Учасники конференції мали змогу заслухати та обговорити 19 доповідей, представлених на пленарних засіданнях, 43 доповіді в рамках секції «Харчові технології», 22 доповіді на засіданнях секції «Харчова хімія і біотехнологія», 18 доповідей в секції «Безпека та експертиза харчових продуктів», 10 доповідей в рамках секції «Стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів» та 17 доповідей в секції «Економічні аспекти, пріоритети та інновації у виробництві харчових продуктів».
Конференція проводилася з метою висвітлення основних результатів наукових досліджень, здобутків, відкриттів у харчовій науці за останні роки в Україні та світі, а також представлення досягнень провідними виробниками харчових продуктів, в першу чергу Тернопільської області. Разом з тим, у секціях конференції було висвітлено широке коло питань щодо безпеки, якості та експертизи харчових продуктів, стандартизації, сертифікації сировини і харчових продуктів в проекції нових національних законів.
Під час роботи конференції також діяла виставка харчової продукції підприємств: Корпорація «Агропродсервіс», ТОВ «Україна», ДП «Дінтер Україна Скала», ТОВ «Агробізнес», ПП «Агроспецгосп», ПАТ «ТерА», ТОВ «Опілля», ТМ «Мак – Вар Екопродукт» та інші.
Учасники конференції відвідали Музей історії університету та Музей імені Івана Пулюя.
Світлини з події на сторінці Facebook.
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Зміст
| 1 |
| 5 |
СЕКЦІЯ ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ | |
| 14 |
| 16 |
| 17 |
| 19 |
| 20 |
| 21 |
| 23 |
| 24 |
| 26 |
| 27 |
| 29 |
| 30 |
| 32 |
| 34 |
| 35 |
| 38 |
| 40 |
| 41 |
| 43 |
| 44 |
| 46 |
| 47 |
| 49 |
| 50 |
| 52 |
| 54 |
| 56 |
| 58 |
| 60 |
| 61 |
| 63 |
| 65 |
| 67 |
| 69 |
| 71 |
| 73 |
| 75 |
| 77 |
| 78 |
| 80 |
| 82 |
| 84 |
| 86 |
| 88 |
| 90 |
| 92 |
| 93 |
| 95 |
| 96 |
| 99 |
| 101 |
СЕКЦІЯ ХАРЧОВА ХІМІЯ І БІОТЕХНОЛОГІЯ | |
| 102 |
| 103 |
| 105 |
| 107 |
| 109 |
| 111 |
| 113 |
| 114 |
| 116 |
| 118 |
| 120 |
| 122 |
| 124 |
| 126 |
| 128 |
| 129 |
| 131 |
| 132 |
| 134 |
| 135 |
| 137 |
| 139 |
| 141 |
| 143 |
| 145 |
| 146 |
| 147 |
| 149 |
| 151 |
| 153 |
| 155 |
| 157 |
| 159 |
| 160 |
| 161 |
| 163 |
| 164 |
| 165 |
| 166 |
| 168 |
| 169 |
| 170 |
| 171 |
| 172 |
| 174 |
| 176 |
СЕКЦІЯ СТАНДАРТИЗАЦІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ СИРОВИНИ І ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ | |
| 178 |
| 180 |
| 181 |
| 183 |
| 185 |
| 187 |
| 188 |
| 190 |
| 192 |
| 193 |
| 194 |
| 196 |
| 199 |
| 200 |
| 202 |
| 204 |
| 206 |
| 208 |
| 209 |
| 211 |
| 213 |
| 214 |
| 215 |
| 217 |
| 219 |
| 221 |
| 223 |
| 224 |
| 226 |
| 227 |
| 228 |
| 230 |
| 231 |
Content
| 1 |
| 5 |
FOOD TECHNOLOGY SECTION | |
| 14 |
| 16 |
| 17 |
| 19 |
| 20 |
| 21 |
| 23 |
| 24 |
| 26 |
| 27 |
| 29 |
| 30 |
| 32 |
| 34 |
| 35 |
| 38 |
| 40 |
| 41 |
| 43 |
| 44 |
| 46 |
| 47 |
| 49 |
| 50 |
| 52 |
| 54 |
| 56 |
| 58 |
| 60 |
| 61 |
| 63 |
| 65 |
| 67 |
| 69 |
| 71 |
| 73 |
| 75 |
| 77 |
| 78 |
| 80 |
| 82 |
| 84 |
| 86 |
| 88 |
| 90 |
| 92 |
| 93 |
| 95 |
| 96 |
| 99 |
| 101 |
FOOD CHEMISTRY AND BIOTECHNOLOGY SECTION | |
| 102 |
| 103 |
| 105 |
| 107 |
| 109 |
| 111 |
| 113 |
| 114 |
| 116 |
| 118 |
| 120 |
| 122 |
| 124 |
| 126 |
| 128 |
| 129 |
| 131 |
| 132 |
| 134 |
| 135 |
| 137 |
| 139 |
| 141 |
| 143 |
| 145 |
| 146 |
| 147 |
| 149 |
| 151 |
| 153 |
| 155 |
| 157 |
| 159 |
| 160 |
| 161 |
| 163 |
| 164 |
| 165 |
| 166 |
| 168 |
| 169 |
| 170 |
| 171 |
| 172 |
| 174 |
| 176 |
STANDARDIZATION AND CERTIFICATION OF RAW MATERIALS AND FOOD PRODUCTS SECTION | |
| 178 |
| 180 |
| 181 |
| 183 |
| 185 |
| 187 |
| 188 |
| 190 |
| 192 |
| 193 |
| 194 |
| 196 |
| 199 |
| 200 |
| 202 |
| 204 |
| 206 |
| 208 |
| 209 |
| 211 |
| 213 |
| 214 |
| 215 |
| 217 |
| 219 |
| 221 |
| 223 |
| 224 |
| 226 |
| 227 |
| 228 |
| 230 |
| 231 |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 100 of 133
Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Видавничі сторінки | - |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Біодеградабельні гідрогелі на основі хітозану | Кузмінська, Христина; Савка, Марія; Будішевська, Ольга; Воронов, Станіслав; Kuzminska, Chrystyna; Savka, Maria; Budishevska, Olha; Voronov, Stanislav |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Роль кваліфікованих фахівців у розвитку харчової промисловості | Каплун, Андрій; Kaplun, Andrey |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Використання відпрацьованої соняшникової олії для модифікації дисперсної крейди | Васильєв, Віктор; Чобіт, Максим; Панченко, Юрій; Кот, Володимир; Vasylyev, Viktor; Chobit, Maxym; Panchenko, Yuriy; Kot, Volodymyr |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Проблеми адаптації харчових виробництв до глобальної зміни клімату | Зварич, Наталя; Zvarych, Natalia |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Інноваційні водні технології, практика і перспективи використання в галузях для життєдіяльності людини | Грищук, Валерій Павлович; Gryshchuk, Valerii P. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Гормональний профіль та неспецифічна резистентність кнурів за умов передзабійного стресу | Грабовський, С.; Грабовська, О.; Grabovskyi, S.; Grabovska, O. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Актуальні тенденції вітчизняної мʼясопереробної промисловості | Баль-Прилипко, Л.; Леонова, Б.; Сокирко, О.; Bal-Prylypko, L.; Leonova, B.; Sokirko, A. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Зшиті гідрогелі на основі кополімерів акриламіду | Волошин, Руслана; Букартик, Наталя; Шевчук, Олег; Токарев, Віктор; Voloshyn, Ruslana; Bukartyk, Natalia; Shevchuk, Oleh; Tokarev, Viktor |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Технологические особенности новых гибридов кукурузы | Цедик, Ольга; Tsedik, Olga |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Перспективи використання пиловловлювачів комбінованої дії на підприємствах переробної і харчової галузей регіону | Гумницький, Ярослав; Куц, Віктор; Gumnitsky, Yaroslav; Kuts, Victor |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Особенности внедрения мсфо в практику работы пищевых предприятий в беларуси и туркменистане | Козлова, Елена; Курбанов, Сапардурды |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Исследование рынка Республики Беларусь и приоритеты в производстве мясных продуктов функционального назначения | Balotska, Aliaxandr; Labkova, Maryna; Болотько, Александр; Лобкова, Марина |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Дієтична добавка «Ксенодерм»: склад та дія на організм людини | Бігуняк, Тетяна; Бігуняк, Катерина; Bihunyak, Tetyana; Bihunyak, Kateryna |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Повышение эффективности маркетинговой деятельности предприятий пищевой промышленности на основе сбалансированной системы показателей и рейтинговой оценки | Klimova, Yuliya; Moskaleva, Alina; Климова, Юлия; Москалева, Алина |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Перспективи використання харчової добавки Велькорин (E 242) у виробництві напоїв | Подрушняк, А. Є.; Голінько, О. М.; Деміч, А. А.; Євмененко, К. В.; Вихор, В. О.; Podrushnyak, A.; Golynko, O.; Demich, A.; Yevmenenko, K.; Vyhor, V. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Застосування кавітаційної активації розчинника в технології виготовлення розчинної кави | Вітенько, Тетяна; Городиський, Назар Іванович; Vitenko, Tetiana; Horodyskyy, Nazar |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Показники оцінки ефективності інноваційно-логістичних процесів у сфері управління промислового підприємства (Європейські адаптивно-трансформаційні контексти) | Шерстюк, Роман Петрович; Погайдак, Ольга Богданівна; Sherstiuk, R. P.; Pohaydak, O. B. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Современные принципы проектирования пищевых продуктов | Kazutina, Tatyana; Mashkova, Irina; Казутина, Татьяна; Машкова, Ирина |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Питання гармонізації законодавства україни у сфері регламентації харчових добавок з міжнародними вимогами | Адамчук, Т. В.; Adamchuk, T. V. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Організація виробництва органічних молочних продуктів в Україні | Борова, Марина; Поліщук, Галина; Borova, Maryna; Polishchuk, Galyna |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Ресурсоощадність харчових переробних підприємств вимога дня | Кирич, Наталія Богданівна; Кінаш, Ірина Анатоліївна; Kyrych, Natalia; Kinash, Irina |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Контроль показників якості сиркової маси та твердого сичугового сиру «Чеддер» відповідно до вимог системи НАССР | Приліпко, Т. М.; Данчук, В. В.; Супрович, Т. М.; Prilipko, T. M.; Danchuk, V. V.; Suprovich, T. M. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Щодо стандартизації продуктів для спеціальних медичних цілей | Мотузка, Юлія; Motuzka, Iuliia |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Наукове обгрунтування встановлення відповідності мікробіологічним критеріям гігієни виробництва туш свиней | Кустуров, В. Б.; Касянчук, В. В.; Kusturov, V. B.; Kasyanchuk, V. V. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Визначення якості виноградних вин | Салєба, Людмила; Сарібєкова, Діана; Salieba, Liudmyla; Saribekova, Diana |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Оцінка якості меду натурального, виробленого в різних регіонах України | Лисенко, Г. Л.; Леппа, А. Л.; Боднарчук, І. М.; Lysenko, A. L.; Leppa, A. L.; Bodnarchyk, I. M. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Гармонизация отечественных максимально допустимых уровней содержания микотоксинов в пищевых продуктах с регламентами ЕС | Podrushnyak, Anatoly; Golinko, Olga; Stroi, Anatoly; Stadnichuk, Natalie; Подрушняк, Анатолий; Голинько, Ольга; Строй, Анатолий; Стадничук, Наталия |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Використання традиційних технологій для отримання сучасних продуктів харчування | Зайцева, О.; Сметанін, В.; Степневська, Я.; Zaitseva, O.; Smetanin, V.; Stepnevska, Y. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Сучасний стан і тенденції формування асортименту мармеладу желейного | Добровольська, Олена; Самохвалова, Ольга; Dobrovolska, Olena; Samohvalova, Olga |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Щодо регламентації показників якості молочних продуктів | Романчук, І. О.; Romanchuk, I. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Порядок державної реєстрації харчових продуктів функціонального призначення | Криськова, Лариса Петрівна; Покотило, О. С.; Kryskova, Larysa; Pokotylo, Oleh |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Контроль якості при виробництві нових видів консервів | Тіхосова, Ганна; Стоянова, Ольга; Зубкова, Катерина; Stoyanova, O. V.; Zubkova, K. V. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Development of instrumental analytical approaches based on the principles of biosensorics for control of quality of milk and milk products | Starodub, Nickolaj F.; Ruban, Julia; Taran, Marina V.; Shpyrka, N.; Witer, R. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Алгоритм впливу води поверхневих водойм як фактора ризику для здоров'я населення | Ковальчук, Л. Й.; Kovalchuk, L. I. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Мониторинг нитратов в воде | Baitava, Sviatlana; Hapeyeva, Tamara; Lipskaya, Dina; Баитова, Светлана; Гапеева, Тамара; Липская, Дина |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Способи досягнення екологічної безпеки харчових продуктів | Лясота, Оксана; Lyasota, Oksana |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Характеристика основних показників монофлорного меду одеської області | Негай, І. В.; Касянчук, В. В.; Rotayenko, Y. M.; Kasyanchuk, V. V. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Мікробіологічний контроль водного середовища для вирощування прісноводної риби | Ротаєнко, Ю. М.; Касянчук, В. В.; Rotayenko, Y. M.; Kasyanchuk, V. V. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Mikroorganizmy potencjalnie chorobotwórcze w ściekach i osadach ściekowych przemysłu spożywczego | Błaszczyk, Katarzyna; Krzyśko-Łupicka, Teresa |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Мідії, як біотест-об’єкти для визначення рівня безпечності водного середовища та гідробіонтів відносно хлорорганічних сполук | Фодченко, І. А.; Касянчук, В. В.; Fodchenko, Irina A.; Kasyanchuk, Victoria V. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Хімічний склад та харчова цінність яловичини в залежності від віку й статі тварин | Басараб, Ірина; Basarab, Iryna |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Оцінка якості соків для дитячого харчування | Воробець, Марія; Кобаса, Ігор; Фрунза, Ірина; Vorobets, Mariya; Kobasa, Ihor; Frunza, Iryna |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Вплив вітаміну е та селену на якість і тривалість зберігання яловичини | Вудмаска, І.; Петрук, А.; Vudmaska, I.; Petruk, A. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Визначення цитотоксичності сухої молочної сироватки, збагаченої магнієм і манганом | Кочубей-Литвиненко, Оксана; Олішевський, Валентин; Маринін, Андрій; Бабко, Євген; Дмитруха, Наталія; Kochubei-Lytvynenko, Oksana; Olishevsky, Valentyn; Marinin, Andrii; Babko, Evgen; Dmytrukha, Nataliya |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Українські стандарти безпечності харчових продуктів | Назарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Особливості харчування людей похилого віку | Сельський, В.; Мельнічук, О.; Бейко, Л.; Selskyi, V.; Melnychuk, O.; Beyko, L. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Мікробіологічні дослідження гострих соусів з перцю чілі та відповідність їх вимогам безпеки | Мельнічук, О.; Сельський, В.; Melnychuk, O.; Selskyi, V. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Особливості харчування у літньому і старечому віці | Булик, Р.; Захарчук, О.; Кривчанська, М.; Bulyk, R.; Zaharchuk, O.; Kryvchanska, M. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Безпека та якість сиру кисломолочного «домашнього» виробництва, що реалізується на агропродовольчих ринках міста тернополя | Горюк, Юлія; Кухтин, Микола; Horyuk, Yulia |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Ампелоекологічний потенціал території тов «агрофірма шабо» для виробництва вин з зазначенням походження | Іукурідзе, Елдар Жораєвич; Iukuridze, Eldar |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Молоко і молочні продукти з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислот | Покотило, Олег; Лялик, Анастасія Тарасівна; Ониськів, Вікторія; Pokotylo, Oleg; Lyalyk, Anastasia; Onys'ko, Victoria |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Генетично модифіковані продукти: економічна революція чи біологічна загроза | Покотило, Олег; Коваль, Марія; Pokotylo, Oleg; Koval, Marya |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Роль національної комісії україни кодекс аліментаріус щодо безпечності харчових добавок | Покотило, Олег; Козак, Дарія; Коваль, Марія; Ярошенко, Тетяна; Матіяш, Оля; Pokotylo, Oleg; Kozak, Darius; Koval, Marya; Yaroshenko, Tatiana; Matiyash, Olga |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Перспективи впровадження біопродукції на основі мікробіоти «тибетський грибок» | Вічко, Олена Іванівна; Швед, О. В.; Новіков, В. П.; Vichko, O. I.; Shved, O. V.; Novikov, V. P. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Перетравлюваність білків бринзи з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію | Скульська, І. В.; Цісарик, О. Й.; Skulska, I. V.; Tsisaryk, O. Y. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Розробка нанокомпозитного амперометричного біосенсора для контроля якості вина на основі визначення лактату | Романенко, М. О.; Моцар, В. С.; Волошина, І. М.; Шкотова, Л. В.; Romanenko, M. O.; Woloshina, I. N.; Shkotova, L. V. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Кальцій гідроксилапатит як бактерицидний наповнювач композиційних матеріалів | Кобаса, Ігор; Арсеньєва, Лариса; Воробець, Марія; Чебан, Лариса; Стецюк, Ганна; Kobasa, Ihor; Arsenieva, Larysa; MariyaVorobets; Cheban, Larysa; Stecyuk, Anna |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Удосконалення методу визначення числа омилення у жирах тваринного походження | Приліпко, Т.; Букалова, Н.; Prilipko, T. M.; Bukalova, N. V. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Отримання біологічно активних комплексів – метал-селен-ліпідних субстанцій | Вінярська, Галина; Боднар, Оксана; Viniarska, Halina; Bodnar, Oksana |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Розробка високоспецифічного методу ПЛР-індикації Enterobacter Sakazakii | Гришина, Є. А.; Бергілевич, О. М.; Grishina, E. A.; Berhilevych, O. M. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Щодо можливості розширення сфери застосування сорбатів та бензоатів у консервованих грибах | Голінько, О. М.; Деміч, А. А.; Євмененко, К. В.; Вихор, В. О.; Golynko, O.; Demich, A.; Yevmenenko, K.; Vyhor, V. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Використання реакції азосполучення для хроматографічного визначення 2-хлорофенолу | Мага, Іван; Maga, Ivan |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Получение биологически активных компонентов клеточных стенок поливидовой бактериальной закваски ферментативным способом | Cherno, Nataliya; Kapustyan, Antonina; Chernaya, Anastasia; Черно, Наталия; Капустян, Антонина; Черная, Анастасия |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Отримання продуктів обмеженого ферментативного гідролізу геміцелюлоз початків кукурудзи | Озоліна, Софія; Osolina, Sofiya |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Исследование реологических свойств низколактозных кисломолочных продуктов | Shulyak, Tatyana; Hushcha, Natalia; Kopanets, Natalia; Tishkivich, Victoria; Шуляк, Татьяна; Гуща, Наталья; Копанец, Наталья; Тишкевич, Виктория |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Качественная характеристика кукурузного глютена | Rukshan, Ludmila; Smeshkov, Vitaly; Рукшан, Людмила; Смешков, Виталий |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Антимікробні та антиадгезивні властивості поверхнево-активних речовин Acinetobacter Calcoaceticus ІМВ В-7241 і Nocardia Vaccinii ІМВ В-7405, синтезованих на олієвмісних відходах | Пирог, Тетяна; Савенко, Інга; Никитюк, Лілія; Pirog, Tatiana; Savenko, Inga; Nikitiuk, Lilia |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Влияние водоросли хлореллы на изменение аминокислотного состава пива | Morgunova, E. M.; Nazarova, J. S.; Моргунова, Е. М.; Назарова, Ю. С. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Використання біополімерів рослинної сировини в технології харчових продуктів із піленгасом | Манолі, Тетяна; Нікітчіна, Тетяна; Баришева, Яна; Manoli, Tatiana; Nikitchina, Tatiana; Barisheva, Jana |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Проблемы кормления лошадей и пути их решения | Yegorov, Bogdan; Tciundyk, Aleksandr; Егоров, Богдан; Цюндык, Александр |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Споживні властивості зерна проса | Юрковська, В.; Овсянникова, Л.; Валевська, Л.; Щербатюк, С.; Yurkovska, V.; Ovsyannikov, L.; Valevska, L.; Shcherbatyuk, S. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Вміст каротиноїдів в селекційних зразках харчової кременистої кукурудзи | Мироненко, Тетяна; Дзюбецький, Борис; Сатарова, Тетяна; Черчель, Владислав; Гончаров, Юрій; Абраїмова, Ольга; Рунова, Галина; Mironenko, Tatiana; Dzubetsky, Borys; Satarova, Tatiana; Cherchel, Vladislav; Abraimova, Olga; Goncharov, Yuriy |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Використання роботів-маніпуляторів в харчовій індустрії | Амбарцумянц, Р.; Орлова, С.; Ambartsumyants, R.; Orlova, S. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Актуальність використання ензимів у мийних засобах для санітарної обробки технологічного устаткування молокопереробних підприємств | Шинкарук, Оксана Юріївна; Кухтин, Микола; Shynkaruk, Oksana; Kukhtyn, Mukola |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Додаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використання | Юкало, В.; Юкало, А.; Рибак, О.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Yukalo, A.; Yukalo, V.; Rybak, O.; Storozh, L.; Datsyshyn, K. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Эффективность адгезии наноразмерных частиц в системе волокон | Skaptsov, A.; Скапцов, А. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Наукові основи розробки технологій ферменованих білкових продуктів з козиного молока | Рижкова, Таїса; Ryzhkova, Taisa |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Вплив електроактивованої води на проникність солі при солінні м’яса | Віннікова, Людмила; Пронькіна, Ксенія; Vinnikova, Lydmila; Pronkina, Kseniya |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Молочні продукти лікувально-профілактичного призначення із новими фітодобавками | Гачак, Юрій; Михайлицька, Ольга; Ривак, Дмитро; Рабштина, Юрій; Тицейко, Наталія; Криницький, Назар; Hachak, Yuriy; Myhaylytska, Olga; Ryvak, Dmitro; Rabshtyna, Yuriy; Tytseyko, Natalia; Krynytskiy, Nazar |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Консервування дикорослої сировини | Бейко, Людмила; Beyko, l. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Комплекс обладнання для отримання рослинної олії в малих переробних цехах | Шевчук, Р. С.; Шевчук, В. В.; Сукач, О. М.; Shevchuk, Roman; Shevchuk, Viktor; Sukach, Oleg |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Влияние жидкой закваски с внесением коры дуба на кислотонакопление в тесте | Gurinova, Tatyana; Samuylenko, Tatyana; Zhdanova, Anastasiya; Самуйленко, Татьяна; Гуринова, Татьяна; Жданова, Анастасия |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Динаміка зміни кількості життєздатних клітин під час зберігання кисловершкового масла, виготовленого в осінньо-зимовий період року | Цісарик, Орися; Мусій, Любов; Tsisaryk, Orysya; Musiy, Lubov |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Зміна органолептичних показників кисломолочного сиру залежно від дози внесеної клітковини з насіння кунжуту | Наговська, Володимира; Гачак, Юрій; Білик, Оксана; Харенко, Христина; Nagovska, Volodymyra; Hachack, Yurij; Bilyk, Oksana; Harenko, Hrystyna |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Технологічна оцінка якості мяса із спеціифічним розвитком автолізу | Лескович, О.; Паска, М.; Leskovuch, O.; Paska, M. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Дрессинги з гарбузовою клітковиною | Ромашко, Ірина; Romashko, Iryna |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Вплив ультразвуку на інтенсифікацію екстрагування суміші поліамінів (спленіну) | Грабовський, С. С.; Драчук, У. Р.; Галух, Б. І.; Grabovskyi, S.; Drachuk, U.; Halukh, B. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Основні технологічні аспекти використання бджолиного обніжжя у виробництві майонезу | Паска, М.; Вовк, В.; Paska, M.; Vovk, V. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Використання рослинної сировини у технології виробництва напівкопчених ковбас | Паска, М.; Маркович, Ірина Богданівна; Paska, M.; Markovych, I. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Технологія морозива з козиного молока функціонального призначення | Бондаренко, Т. А.; Рижкова, Т. М.; Bondarenko, T. A.; Ryzhkova, T. N. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Формування асортименту желейних виробів шляхом збагачення їх мінеральним преміксом | Євлаш, Вікторія; Кузнецова, Тетяна; Железняк, Зінаїда; Evlash, Viktoriya; Kuznetsova, Tetyana; Zhekezniak, Zinaida |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Creation of a new alcoholic beverages | Shelegova, N.; Шелегова, Наталья |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Перспективы использования нетрадиционного растительного сырья в производстве пива | Melnik, I.; Hnatovskaya, D.; Мельник, И. В.; Гнатовская, Д. А. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | К вопросу сушки побочных продуктов пищевых предприятий | Rukshan, Ludmila; Smeshkov, Vitaly; Sljudneva, Natalia; Рукшан, Людмила; Смешков, Виталий; Слюднева, Наталья |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Вивченняможливості використання екструдованого кукурудзяного борошна в технології безглютенового бісквітного напівфабрикату | Юкало, Володимир; Лісовська, Тетяна Олегівна; Кушнірук, Наталія; Джур, Ярослава; Yukalo, Vladimir; Lisovskaya, Tatiana; Kushniruk, Natalia; Dzhur, Jaroslava |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Особливості впливу теплової обробки на реологічні характеристики сиркових мас | Ворощук, В. Я.; Шинкарик, М. М.; Voroshchuk, V.; Shynkaryk, M. |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Вивчення впливу кислотності робочого середовища на продуктивність ультрафільтраційних мембран | Дейниченко, Григорій; Крамаренко, Дмитро; Мазняк, Захар; Deinychenko, Grigorii; Kramarenko, Dmytro; Maznyak, Zahar |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Визначення ступеня глікемічності макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами | Карпик, Галина Вікторівна; Юрчак, Віра; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira |
Article | 8-Οκτ-2015 | 21-Δεκ-2015 | Перспективні технології отримання високоенергетичних емульсій | Постнов, Геннадій; Червоний, Віталій; Postnov, Gennady; Chervonyi, Vitalii |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 100 of 133